jueves, 17 de junio de 2021

AMAPOLA AZUL

La lírica del color

La seva obra és una oda al color, amb una composició poètica d’espais figuratius. Exhibeix el color a través d’una pinzellada ample i segura, de moviments lírics i expressius.

Interpreta la realitat del seu voltant a la manera dels antics fauvistes, alterant el color i buscant una nova realitat. No és una visió agressiva ni convulsa, és una visió de sons tonals que creen una harmònica melodia.

Però el color no només dóna l’expressivitat a l’obra sinó que també funciona com a un element compositiu, creant diferents capes que es sobreposen i que a través del “grattage” permeten crear la il·lusió òptica de la profunditat.
Reseña sobre mi obra en el blog ARTxTU de Mireia Puente, historiadora de Arte.


Esta obra que presento AMAPOLA AZUL, es un acrílico sobre lienzo. Las fotografías muestran el cuadro, tanto los detalles como la presentación en un decorado, para evaluar el formato.
El azul es un capricho tanto de la amapola como del fondo, una interpretación de la realidad, para crear una atmósfera poética.

AMAPOLA AZUL. Acrílico lienzo. 38x46. Año 2021.
JCuenca

AMAPOLA AZUL. Acrílico lienzo. 38x46. Año 2021.
JCuenca
En la pared del taller.


Detalle


AMAPOLA AZUL. Acrílico lienzo. 38x46. Año 2021

AMAPOLA AZUL. Acrílico lienzo. 38x46. Año 2021
Recreación virtual con marco
No hay comentarios:

Entrada destacada

PINTANDO EN EL TALLER

El vídeo va sobre el proceso de pintar una obra de gran formato. Si tuviera que decir donde está mi inspiración mencionaría, los árboles, l...